Loading...
  • Pon - Pet 8.00 - 16.00 - Sub - Ned Zatvoreno.

Politika privatnosti

Odgovornost za sadržaje

Kao davalac usluga, odgovorni smo za sopstveni sadržaj ovih stranica u skladu sa opštim zakonima. Međutim, kao davalac usluga nismo obavezni da nadgledamo informacije trećih lica koje se prenose ili čuvaju ili da istražujemo okolnosti koje ukazuju na nezakonite aktivnosti.

Obaveze uklanjanja ili blokiranja upotrebe informacija u skladu sa opštim zakonima ostaju nepromenjene. Međutim, odgovornost u tom pogledu moguća je samo od trenutka kada postanemo svesni određenog zakonskog kršenja. Čim saznamo za takva kršenja zakona, odmah ćemo ukloniti ovaj sadržaj.

Odgovornost za linkove

Naša ponuda sadrži veze do spoljnih veb lokacija trećih strana, na čiji sadržaj nemamo uticaj. Stoga ne možemo prihvatiti nikakvu odgovornost za ovaj sadržaj trećih strana. Za sadržaj povezanih stranica uvek je odgovoran odgovarajući provajder ili operater stranica. Povezane stranice su proverene na moguće povrede zakona u trenutku kada su povezane. U trenutku stvaranja veze nije pronađen nikakav nezakonit sadržaj.

Stalna kontrola sadržaja povezanih stranica nije razumna bez konkretnih dokaza o kršenju zakona. Čim saznamo za kršenja zakona, odmah ćemo ukloniti takve veze.

Autorsko pravo

Sadržaj i radovi na ovim stranicama, koje je kreirao operater veb stranice, podležu zakonu o autorskim pravima. Za umnožavanje, obradu, distribuciju i bilo koju vrstu eksploatacije van granica zakona o autorskim pravima potrebna je pismena saglasnost odgovarajućeg autora ili tvorca. Preuzimanja i kopije ove veb stranice dozvoljeni su samo za privatnu, nekomercijalnu upotrebu.

Ukoliko operater nije kreirao sadržaj na ovoj veb lokaciji, poštuju se autorska prava trećih lica. Posebno su sadržaji trećih lica označeni kao takvi. Ako ipak saznate za kršenje autorskih prava, odmah nas o tome obavestite. Čim saznamo za kršenja zakona, odmah ćemo ukloniti takve sadržaje.

Kolačići

Ova web stranica koristi kolačiće. Koristimo kolačiće za personalizaciju sadržaja i oglasa kako bismo mogli da ponudimo funkcije prilagođene društvenim medijima i da analiziramo pristup našoj web stranici. Osim toga, delimo podatke o vašem korišćenju naše web stranice s našim društvenim medijima, partnerima za oglašavanje i analitiku. Naši partneri mogu da kombinuju ove podatke s drugim podacima koje ste im dali ili koje su prikupili tokom vašeg korišćenja usluga. Na vaš uređaj možemo legalno da postavimo kolačiće koji su apsolutno neophodni za rad ove stranice. Za sve druge vrste kolačića potrebna nam je vaša saglasnost. Svoju saglasnost možete da promenite ili povučete u bilo kojem trenutku u odeljku sa opisom kolačića na OVOM LINKU *TU STAVI NEKI LINK GDE MOGU TO DA MENJAJU* na našoj web stranici. Kolačići su male tekstualne datoteke koje mogu koristiti veb sajtovi da učine korisničko iskustvo efikasnijim. Zakon navodi da možemo čuvati kolačiće na vašem uređaju ako su strogo neophodni za rad ovog sajta. Za sve ostale tipove kolačića nam je potrebna vaša saglasnost. Ovaj sajt koristi različite tipove kolačića. Neke kolačiće koji se pojavljuju na našim stranama postavljaju usluge trećih strana. U bilo kom trenutku možete da promenite ili opozovete svoju saglasnost iz Deklaracije o kolačićima na našim veb-stranicama. Vaša saglasnost se odnosi na sledeće domene:

  • 1. Kolacici
  • 2. Kolacici
  • 3. Kolacici
  • 4. Kolacici
  • 5. Kolacici
  • 6. Kolacici

Radno vreme

check1 - Copy.png

Lamis Digital

Zadovoljni klijent

Odlična saradnja, brz dogovor i još brža realizacija!...

Saznaj više
check1 - Copy (3).png

Nikola Petronijević, Novi Sad

Zadovoljni klijent

Garažna vrata smo kupili pre više od 10 godina i još uvek funkcionišu savršeno. Vrlo smo zadovo...

Saznaj više
check1 - Copy (3) - Copy.png

Sandra Milenković, Irig

Zadovoljni klijent

Postavljali smo garažna vrata na vikendicu, odličan kvalitet, već treću godinu su kao nova. Prep...

Saznaj više