Loading...
 • Pon - Pet 8.00 - 16.00 - Sub - Ned Zatvoreno.

Pevialte servisi

Zakažite servis Vaših vrata

Priložite fotografije

Garažna vrata

Rolo vrata i rešetke

Industrijska vrata

Pretovarne rampe

Motori kapija

Redovno održavanje

Zašto baš mi?

Online zakazivanje servisa!

Brzo lako i efikasno zakazivanje servisa tipova vrata iz naše široke lepeze proizvoda!

 • 01

  Osnovne informacije

  Osnovne informacije klijenta, kao što su kontakt informacije i lokacija.

 • 02

  Definisanje vrste potrebne uslige

  Selektovanje vrste servisa/intervencije koja vam je potrebna

 • 03

  Prosleđivanje upita

  Ažuran i brz odgovor na vaš zahtev.

1. Servis garažnih vrata, rolo vrata i rolo rešetki

Vršimo dijagnostiku i servis svih vrsta garažnih i rolo vrata, pre svega od proizvodjača čija vrata imamo u ponudi, ali i drugih za čiji je servis moguće nabaviti rezervne delove. Naše stručno obučeno osoblje će se postarati da vaša vrata, ili motor koji ih pokreće, povrate svoju funkciju u najkraćem mogućem roku. Za svaki vid konsultacija u pogledu najoptimalnijeg rešenja za popravku ili eventualnu zamenu postojećih vrata ili motora, stojimo Vam na raspolaganju!

2. Servis industrijskih vrata i pretovarne tehnike

Vršimo dijagnostiku i servis svih vrsta industrijskih vrata, pretovarnih rampi i prateće pretovarne opreme, pre svega od proizvodjača čije proizvode imamo u ponudi, ali i drugih za čiji je servis moguće nabaviti rezervne delove. Naše stručno obučeno osoblje će se postarati da vaša vrata, motor koji ih pokreće, rampe ili ostala oprema, povrate svoju funkciju u najkraćem mogućem roku. Za svaki vid konsultacija u pogledu najoptimalnijeg rešenja za popravku ili eventualnu zamenu postojećih vrata i pretovarne tehnike, stojimo Vam na raspolaganju!

3. Servis motora za kapije i putnih rampi

Vršimo dijagnostiku i servis svih vrsta motora za kapije i putnih rampi, pre svega od proizvodjača čije proizvode imamo u ponudi, ali i drugih za čiji je servis moguće nabaviti rezervne delove. Naše stručno obučeno osoblje će se postarati da vaš motor ili rampa, povrate svoju funkciju u najkraćem mogućem roku. Za svaki vid konsultacija u pogledu najoptimalnijeg rešenja za popravku ili eventualnu zamenu postojećih motora ili rampi, stojimo Vam na raspolaganju!

Budite i Vi deo liste

Naši partneri